maanantai 14. tammikuuta 2013

61. vrk

Aamulla Kiia söi jonkin verran nappulaa mutta ei ole sen jälkeen enää huolinut ruokaa. Aamulla lämpö oli 37,4. Tästä viiden tunnin päästä kahdeltatoista lämpö oli 37,1. Näytti siis hyvin vahvasti siltä, että lämpö olisi laskussa. Kolmelta iltapäivästä mittasin kolmannen kerran ja tällä kertaa lämpö olikin 37,4. Päätin käytttää Kiiaa ulkona. Hyvin kevyt on vielä mammakoiran askel. Joka kerta nyt kun Kiia on käynyt ulkona, on tullut tuotosta eli tyhjennys on selkeästi käynnissä. Mittasin lämmön vielä kerran ennen lenkille lähtöä Emmin ja Superin kanssa. Mittarilukemaksi sain 37,0. Lenkin aikana Kiia oli pedannut pentulaatikossa hieman. Nyt hetki sitten, kun mittasin lämmön, oli se edelleen 37,0. Mittaan seuraavan kerran kahdeltatoista ja sitten neljältä yöllä. Voi siis hyvinkin olla, että saamme pennelit maailmaan joko huomenna tai sitten se menee yötöiksi.

Kiia otti rennosti päivällä makailemalla koirasohvalla (pahoittelen sohvan likaisuutta - menevät päälliset taas koneeseen jahka päästään tästä pahimmasta pinteestä eroon)

6 kommenttia:

 1. Voi jestas - saakohan tässä ensi yönä untakaan...

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä odotukseen täältä Joensuusta, mukana jännitetään:) t. Heli

  VastaaPoista
 3. Täällä jännitetään mukana.....

  VastaaPoista
 4. Hui kuinka jännittävät hetket! Olette ajatuksissa! <3

  VastaaPoista
 5. Tsempit, täältä yötyöläiseltä..Sivua päivitellessä taitaa mennä tämä ja ehkä ensi yökin. ;)

  VastaaPoista
 6. Minä nukuin autuaana viime yön, mutta tästä eteenpäin sitä unta tuskin edes kannattaa houkutella... Nyt viimein jännitetään ja tsempitetään!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.