maanantai 28. tammikuuta 2013

12 pv

Pahoittelen, että taas tungen tänne näitä minun kuviani ja kirjoittelen näitä minun juttujani. ;)

Kaikilla pennuilla on nyt sitten silmät auki. Pennut alkavat jo tosiaan tehdä itsenäisesti tarpeitaan ja onpahan sitä nähty jo leikin alkeitakin. Kuvasin pienen pätkän "iltavillistä" tänä iltana hetki sitten. Laitan sen teille huomenna katsottavaksi. Voidaan sitten verrata parin viikon päästä miltä ne iltavillit silloin näyttävät.

Painot nousevat tasaisesti. Lasse on nyt porukan painavin ja painaa reilusti yli kilon. Myös Late painaa yli kilon. KooKoolla jäi muutamasta grammasta kiinni. Lissu ja Lucile tulevat heti siinä perässä. Lahja, noh, Lahja painii omassa sarjassaan ollen koko ajan sarjansa kiistaton ykkönen.Tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, että Lucile ja Late ovat porukan rauhallisimmat. Lahja ja KooKoo menevät siihen keskitasoon. Lissu ja Lasse sen sijaan ovat tormakkaimmat pennut. Aika näyttää pysyykö kehitys samansuuntaisena vai ei. Kun esimerkiksi punnitsen pennut, niin helpoiten tämä käy juuri Laten, Lucilen, Lahjan ja KooKoon kanssa. Lissu ja Lasse ovat helpommin kiipeämässä korista pois. Sen sijaan tänään kun esittelin naamavärkkiäni pennuille, sain pusut sekä Lissulta että Lahjalta. Muut pennut tyytyivät vain tuijottamaan nenääni. Lissu muutenkin tuntuu kiinnostuvan meistä tai siis lähinnä minusta kaksijalkaisesta laatikon reunalla. Lissu istua tillittää minua pitkään ja hartaasti. Kylläpäs on hauska tyttö... Tosin sekin hauskuus voi pian muuttua joksikin muuksi...

Kiia on nyt päässyt sekä aamulla että illalla noin puolen tunnin lenkille. Syöttövälit ovat kuitenkin sen verran pidentyneet, että pääsee mammakoirakin hieman jaloittelemaan. Kiiahan syö tällä hetkellä kolme kertaa päivässä. Normaalisti ruokaa uppoaa aamulla 2 dl nappulaa ja illalla 150 grammaa lihaa ja 150 grammaa puuroa. Nyt Kiia syö nappulaa n. 12 dl päivässä ja sen lisäksi Kiia syö tuollaisen normaalin annoksen puuroa ja lihaa mutta kolme kertaa päivässä eli yhteensä 450 grammaa puuroa ja 450 grammaa lihaa. Monikaan ei voi tajuta kuinka paljon sitä ruokaa uppoaa mammakoiraa näinä viikkoina. Kiiahan itse säätelee syömisensä eli syö sen minkä tarvitsee, joten siinä mielessä Kiia on helppo syötettävä.

Lahja köllöttää Lissun päällä

Koiratanssia à la Lissu

Late puuseppänä

1 kommentti:

  1. Lissu taitaa aavistella, että hänelle on suunniteltu sporttista tulevaisuutta =D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.