maanantai 25. helmikuuta 2013

Takaisin kotona

Kuten vähän arvelin, meni minulla viikonloppu hieman toisenlaisissa tunnelmissa: sijoitusnarttuni sai pentuja sunnuntain vastaisena yönä. Synnytys ei mennyt ihan niin kuin olisimme toivoneet vaan pennut leikattiin sektiolla ulos. Tämä johtui siitä, että ensimmäinen pentu oli tulossa ulos virheasennossa, minkä vuoksi Ronja ei onnistunut saamaan sitä itse ulos. Onneksi leikkaus sujui hyvin ja mammakoira sekä pennut selvisivät kaikesta koettelemuksesta hyvin. Ronja alkoi hoitaa lapsiaan esimerkillisesti.

Kiire kotiin oli suuri. Oli ihanaa päästä takaisin tänne lapsieni sekä Ässien luokse. Tuntui ikään kuin Ässät olisivat ehtineet kasvaa kahdessa päivässä aivan valtavasti. Ulkoilemme useamman kerran päivässä. Hieman minua hirvittää nuo katoilta tippuvat lumet ja siksipä yritämme Kiian kanssa ohjailla pentuja mieluummin pois kattojen läheisyydestä. Olemme siirtyneet antamaan pennuille nyt neljä kertaa päivässä ruokaa. Sen verran tuntuu tuo ruoka uppoavan nyt penneleille. Keskiviikkona menemmekin koirakummin luona käymään. Pitänee leipoa taas jotain herkullista maisteltavaksi.

Otin tänään taas pitkästä aikaan kuvia Ässistä. Seuraavan kerran kuvaamme varmaankin torstaina, jolloin Marttisen Mikko tulee kyläilemään.

KooKoo - tähän iso sydän

KooKoo yläpihalla


Lahjan korvat


Rakas tirriäinen


Lasse maistelee lunta

Lasse tähystää maisemia


Late tuumaileeLaten suloinen nassu


Late seikkailee


Lissu hurvittelee


Söpöläisten ehdoton kuningatar - Lissu


Ylväs Lucile


Lucile matkalla maistelemaan...


...ruusupuskaa


KooKoo ja Lahja


Lasse ja Late kohtaavat toisensa


Late haistelee Lassea


ja lipaisee.


4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia taas! En malta odottaa että näen livenä <3

  - Aino

  VastaaPoista
 2. Kyllä maailma (ja piha) on ihmeellinen!!
  Oona & Heli

  VastaaPoista
 3. Voi hyvä tavaton, mahoton ja super-sulosuus sentään, ku on toiset taas kasvanu. Ihania pihaleikkejä <3 .
  T.reija

  VastaaPoista
 4. Voi, ihana tuo Laten lipaisu <3 Näitä ei muka millään ehtinyt paikan päälle ihailemaan, mutta jospa Ronjan pentuja sitten aikanaan.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.