lauantai 9. helmikuuta 2013

Vierailuita

Tänään en ole ehtinyt kuvia napsimaan, koska olemme saaneet Ässien kanssa nauttia vieraista klo 10-16 non stoppina. Oli ilo saada esitellä lapsukaisemme teille kaikille. Kiitos siis kaikille vierailustanne!

Huomenna taas tulee uusia vieraita, mutta voi olla, että ehdin muutaman kuvan teille napsimaan ennen iltaa. Tiedoksi tuleville vierailijoille ja niille, joita en ole ehtinyt vielä ohjeistamaan, niin meille kannattaa ajaa Talonpojankadun kautta. Vieraistamme ensimmäinen hieman kolhi autonsa kaiteisiin yrittäessään nousta mäellemme tuota kevyenliikenteenväylää pitkin. Tehtävä on käytännössä melkein mahdoton näillä keleillä. Toivottavasti Ässät hurmasivat vieraamme niin, etteivät naarmut jääneet liikaa harmittamaan. Päivän viimeiset vieraat sen sijaan menivät vanhanaikaiseen navigaattorien jekkuun ja yrittivät päästä meille suoraan Jyväskyläntieltä. Kyseinen tie ei ole talvikunnossa ja upottaa viimeistään ladun kohdalla. Jos navigaattorinne neuvoo kääntymään Jyväskyläntieltä oikealle ennen ABC:n kylmäasemaa (Jyväskylästä päin tultaessa), älkää kuunnelko sitä ketaletta vaan jatkakaa matkaanne lähes Laukaan keskustaan. Ennen keskustaan käännytään oikealle Tarvaalan suuntaan ja tästä heti oikealle. Kantolantietä pitkin noin 1,5 km ja sitten oikealle Talonpojankadulle. Tältä tieltä toinen oikealle onkin sitten Sahamäenkuja. Tervetuloa ja ajakaahan varovaisesti!

1 kommentti:

  1. Mun pitääkin varmaan kaivaa ne sun antamat ajo-ohjeet esille ens vkonloppua varten. Niillä tosiaan sillon vuos sitten löysi hyvin perille. Muuten ei tiedä mistä sitä ittensä löytää, kun kisoista lähden teille ajelemaan, jos alan navia kuuntelemaan ;D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.