tiistai 5. helmikuuta 2013

20. pv

Varasin pennuille ajan silmäpeilaukseen ja pentutarkastukseen, joka on 4.3. Sillä viikolla pennut täyttävät sen seitsemän viikkoa, joten onhan se hyvä saada pakolliset kuviot hoidettua kuntoon ennen tulevaa kotiinlähtöä. Hurjalta tuntuu, että tässä sitä jo varaillaan aikaa pentutarkkiin... Vastahan nämä syntyivät.

Eilen maistelimme uudemman kerran paistinjauhelihaa ja kermaviiliä. Syönnin jälkeen pennut saivat olla pentuhuoneessa vielä hetken. Nythän he majailevat pääasiassa vielä laatikossa. Oli mielenkiintoista seurata kavereiden touhua. Kivilattialla, joka on siis pentulaatikon pohjaa liukkaampi, kävely ei meinannut luonnistua osasta porukkaa. Lahja sen sijaan tepasteli rauhallisena varmoin askelin ympäriinsä ja kävi tutkimassa paikkoja muita huomattavasti kauempana. Saapa nähdä mitä tuosta tirriäisestä kasvaakaan. Myös Lasse ja KooKoo nuuskuttelivat hieman kaueammksi. Lucile, Late ja Lissu keskittyivät äitinsä jahtaamiseen, kun Kiia putsasi loppuja murusia ruokalautaselta. Hetken pyörittyään Late ja KooKoo kampesivat syliini. Mokomatkin mukavuudenhaluiset mamman pojat! Oli ällöä silitellä ja paijata näitä pikkupoikia sylissäni.

Aamun aloitimme kiinteällä ruoalla. Annan vielä toisen ruoan tänään sitten illasta. Päivän Ässät joutuvat pärjäämään äidinmaidolla, jota tuntuu onneksi Kiialta ihan kiitettävästi tulevan. Huomenna onkin taas virallinen kuvaus- ja punnituspäivä. Jos hyvin käy, saan kuvat tänne blogiin jo huomenillasta kera videokoosteen pentujen ruokailuista.

PS. Nautiskelija Nro 2 oli hyvinkin Lahja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.