perjantai 18. tammikuuta 2013

2 pv

Niin se vain toinen päivämme taittuu iltaan. Kaikilla pennuilla on paino noussut hienosti. Kaikki pojat painavat jo yli 400 grammaa. Tällä hetkellä pojista painavin on Late, jonka paino tänä iltana oli 456 g. Late on myös nähty harjottelevan kävelemistä... ja ikää pojalla oli 2 päivää. :/

Lasse on ottanut painonnostokisan rennosti ja sijoittui tänä iltana toiseksi. Lasse painoi 435 grammaa. KooKoo rikkoi 400 gramman rajan ja painoi 409 grammaa.

Tytöistä erityisesti Lissu on kovaa vauhtia ylittämässä 400 gramman rajapyykin. Lissu painoi tänä iltana 399 grammaa. Myöskään Lucile ei ole siitä enää kaukana, sillä Lucilen paino oli 393 grammaa. Pikku Lahjamme on nostattanut painoaan todella kiitettävästi, vaikka onkin edelleen porukan pienin. Tänä iltana Lahja painoi 289 grammaa ja on siis saanut syntymäpainoonsa melkein 60 grammaa kahteen päivään. Lahja onkin nähty erittäin usein maitobaarissa, joten suhteellinen painonnousu selittyneen tällä.

Tässä teille vielä muutama kuva tältä illalta. Huomenna matkaankin Turkuun näytelmiin, joten päivityksen jäävät vähiin. Äitini onkin täällä pentu-/lapsivahtina. Myös mummokoira on palannut kotiin pitämään teinit kurissa.

Lucile ja Lahja liki toisiaan

Lahja ja Lissun varpaat

Late röllöttää massu täynnä


Tytöt nähdään usein keskenään


Lissu, KooKoo, Lahja ja Lucile

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.