keskiviikko 5. joulukuuta 2012

21. vrk

Eilen oli kyllä ihmismammalla kurja päivä. Konttorilla palelsi koko päivän niin kovasti, että pidin loppujen lopuksi lapasia käsissä. Kokeilkaapas käyttää tietokonetta lapaset kädessä. Erityisesti hiiren käyttö on astetta hankalampaa. Tämän lisäksi virkeystaso ei ollut mitä parhain, koska takana oli varsinainen liskojen yö. Pienimmäisemme oli todella levoton läpi yön. Mutta ei siinä kaikki. Kotiin lähtiessäni autossani on elämäni ensimmäinen pysäköintivirhemaksulappu. Olin sitten aamun kaikessa höyryssä unohtanut laittaa lupalapun lasiin. Kotiin tultuani mittasin lämpöni ja mittari näytti 38,5. Tänäänhän minun piti lähteä shoppailemaan messariin jotain kivaa päälle laitettavaa mutta säästyvätpähän nyt nekin roposet.. tai säästyvät ja säästyvät... menevät sakon maksamiseen. Teemu sitten käytti tyttöset illalla lenkillä.

Kävin tuossa pihassa nappaamassa muutaman kuvan mammkoirasta, kun kerrankin olin kameran ja kuvattavan kohteen kanssa samassa tilassa valoisaan aikaan. Surkean olotilan vuoksi otin tosiaan vain muutaman kuvan blogini lukijoita piristämään. Palloleikkikuvat eivät luonnollisesti ole tarkkoja mutta jospa ne nyt menevät teidän ankaran seulan läpi.


Kiia nauttii palloleikeistä...

vaikka tosiasiassa mieluisin leikki on vetoleikki mutta tänään mamma ei kykene, ei.


Ja yksi mukamas kyttäys (kyllä Kiia pystyy parempaan...)


Lopuksi yksi virallinen passikuva

Niin jotain kivaa eiliselle. Varasin Kiialle ultraan ajan ensi viikon perjantaille heti aamuun. Silloin päiviä on takana 30, joten jos siellä jotain on, niin silloin niiden pitäisi viimeistään näkyä.


2 kommenttia:

  1. Ihana Kiia <3 Meinasinkin jo kysellä, että koskas menette ultraan mutta täällähän tuo tieto olikin :) Nyt jännätään!

    VastaaPoista
  2. Jeps, jännitystä elämään :))

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.