maanantai 3. joulukuuta 2012

19. vrk

Kaikilla kavereilla on kivoja lumisia kuvia koiruleistaan viikonlopulta vaan eipä ole minulla, koska saimme nauttia lumisateesta "valoisaan" aikaan. Olin kyllä siis ajatellut napsia muutaman piristävän kuvan Kiippulista tänne blogiin mutta jäi nyt sitten nekin ottamatta, kun saimme lunta tupaan tai ainakin pihalle.

Kiian viikonloppu menikin lähinnä lenkkeilessä. Lauantaina kävimme 8 kilsan juoksulenkillä Peurungassa. Koirat saivat siis juosta vapaana. Illasta kävimme vain pyörähtämässä pikaisesti "korttelin" ympäri. Eilen kävimme taas aamusta Peurungassa ja kovaa vauhtia tuo mammakoira (sormet ristissä) vielä viilettää... Illasta lähdimme juoksulenkille mieheni kanssa. Kiia sai toimia Teemun canicross-koirana. Super ja Nämppä putsailivat tassujaan lumipaakuista alinomaan mutta Kiia veti koko reilun 11 kilsan lenkin loppuun saakka ilman yhtään putsaustaukoa. Kiia kyllä on luotu tuohon juoksuhommaan.

Tulevana viikonloppuna meillä pukkaakin Helsingin reissua. Mielestäni Kiian uuma on alkanut pikku hiljaa kadota mutta onneksi tyttö on vielä varsin esittelykelpoisessa kunnossa, niin ei tule tuomareilta sanomista lihavuudesta.

Messarista puheen ollen. Myös Rane-iskä tullaan näkemään Messarissa kehissä. Rane muuten täytti eilen 8 vuotta. Rane osallistuu siis ensimmäistä kertaa veteraaniuokassa. Saa nähdä saako Rane kotiin viemisiksi Voittaja-Veteraani-tittelin...

2 kommenttia:

  1. Uuu - harmi, etten tänä vuonna pääse ollenkaan Messariin... olisi ollut niin mukava nähdä sekä Kiia että Rane. Pidän peukkuja molemmille täällä kotona!
    Kyllä aika tosiaan matelee - eikö se 4 viikkoa koskaan täyty... pitää kait siirtyä joulun odotukseen, jospa se sitten tulisi nopeammin.

    VastaaPoista
  2. Peukkuja Messarin reisulle :) Yhtään ei meikäläistä haittaa, vaikka se Kiian uuma pikkuhiljaa alkaisikin kadota, kun siellä toivottavasti kasvaa se mun tuleva tyttö <3

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.