lauantai 2. maaliskuuta 2013

Vapaapäivän viettoa


Tänään olemme viettäneet vapaapäivää lähinnä ulkoilun, leikin, nokosten ja syönnin merkeissä. Sain tänään tehtyä Ässille myös oman sivun. Pennut syövät nyt kolme kertaa päivässä. Kerralla menee sellaiset 1 dl alas per Ässä. Kiia vielä imettää kaupan päälle useamman kerran päivän aikana mutta eipä sieltä varmaan tuhottomasti maitoa enää heru. Nyt jo huomaa, että alkaa luovutusikä lähestyä, sillä pennut ovat päivästä jo pitkiä aikoja hereillä ja alkavat kaivata uusia kuvioita ja ympyröitä. Reviiriä on pihalla laajennettu tuntuvasti. Ässät ovat vielä ainakin toistaiseksi olleet hyvin sopuisaa porukkaa keskenään. Peuhaavat paljon keskenään, vetävät lelua ja painivat mutta varsinaisilta kaapin paikan näytöiltä ollaan ainakin toistaiseksi säästytty. Hyvä niin. Myös yöt ovat edelleen menneet rauhallisesti. Meillä siis vieläkin herätään perheemme nuorimman mukaan eikä esimerkiksi Ässien aikataulujen sanelemana. Kakat tulevat pääasiassa ulos. Joskus on muutama pötkylä löytynyt aamusta pentuhuoneesta mutta tämä on tosiaankin pikemmin poikkeus kuin sääntö. Pissatkin alkavat pääosin osua paperille. Taistelutahtoa tuntuu tästä porukasta löytyvän ja aika kipakasti nappaavat myös kasvattajatätiä nilkasta.

Huomenna saamme vieraaksemme Rane-iskän perheineen. Myös Lahjan omaihminen perheineen tulee kyläilemään. Maanantaina onkin se eläinlääkärissä käynti. Tiistai lienee menee ihan omassa porukassa. Keskiviikkona entinen työkaverini pistäytyy perinteeksi muodostuneelle pentuvisiitille poikansa kanssa. Torstaina Kiia-mamma pääseekin puolen vuoden tauon jälkeen agilitytreeneihin. Perjantaina treenaillaan jälleen kerran tokoa. Lauantaina kaksi ensimmäistä Ässää lähtee omiin koteihinsa ja niin alkaa luopumisen itkut ja parut. Koettakaa kestää.

Tämän aamun kuvaussession teemaksi nousi lentävät pennelit. Virtaa alkaa olla tyypeissä niin paljon, ettei sitä enää viitsi paikoillaan pysyä. Flying Finn KooKoo

Flying Finn KooKoo edelleen

Flying Finn KooKoo kolmannen kerran

Flying Finn Lasse

Flying Finn LucileFlying Finn Lucile

Flying Finn Lucile jälleen kerran
Kasa poltelkollien pentuja

Flying Finn Lissu
KooKoo hetken paikoillaan
Flying Finn Lissu again
Hurmaavat sisarukset Lissu ja Lasse
Lissu kapuaa

Lissu kapuaa

Lucile ja Lissu

Lucile patsastelee

Lucile ja Lissu

Pentupainia

2 kommenttia:

  1. No löytyyhän niistä Ässistä muutakin kun "söpöstelyä"! Alkoivat vaikuttaa ihan epätodellisen rauhaisilta, onneksi nähdään vauhdikkaampaakin menoa, ettei jää liian kiiltokuvamaista fiilistä tästä porukasta;-)
    Oona & Heli

    VastaaPoista
  2. Maailman söpöin lentävä Kookoo!! <3 -Lotta-

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.